Dit eenvoudige en gemakkelijk te bereiden gerecht staat standaard op het menu van The Detox Kitchen, in Londen, maar kun je met dit fijne recept nu ook thuis maken. Door de zalm krijg je veel omega 3-vetzuren binnen die goed zijn voor het hart. Gember en knoflook bevatten eigenschappen die zorgen voor een betere bloedsomloop. Niet alleen lekker dus, maar ook goed voor je!
1. Verwarm de grill van de oven op middelhoge temperatuur.
2. Leg de zalmfilets met het vel naar beneden op een met bakpapier beklede bakplaat. Meng de overige ingrediënten in een kom en schenk het mengsel over de filets.
3. Gril de vis 12 minuten (tussendoor omdraaien hoeft niet). Ontvel de gare filets en serveer met de bladgroenten en zilvervliesrijst.
Voor 2 personen
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.