Gebakken vijgen met amaretto & ricotta

Bereiden

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd elke vijg kruiselings in en leg ze in een kleine ovenschaal. Strooi de tijm erover.

Giet de amaretto erover en dan 2 el van de honing. Bak de vijgen 15 minuten tot ze vanbinnen zacht zijn. Roer de overgebleven honing door de ricotta, lepel dit over de vijgen en serveer.


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
12 5814
(0)00.0Geef je mening!

Beoordeel dit product

Shop tip

Brinta Oergranenrepen met dadels & noten


Deze supergezonde repen zijn het perfecte ontbijt voor als je weinig tijd hebt. Ze zijn gemaakt met Brinta Oergranen, een nieuwe granenvariatie die je perfect kunt gebruiken voor het maken van ontbijtpap, pannenkoeken, wafels, granola of koekjes...