Gebakken groene minipaprika's

Bereiden

Je kunt deze gebakken groene minipaprika's als voor- of bijgerecht eten, maar als spannende snack bij een aperitief zijn ze ook erg lekker.

1 Was de paprika’s en snijd een stuk van het steeltje eraf.

2 Verhit de olie in een koekenpan op halfhoog vuur en doe de paprika’s erin.

3 Bak ze circa 10 minuten en roer regelmatig. Het vel wordt zacht, gerimpeld en geblakerd (maar niet zwart verbrand) en de zaadjes zijn zacht.

4 Schud de paprika’s uit de pan op een schaal en bestrooi ze met zout. 



Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
0 3503
(0)00.0Geef je mening!

Beoordeel dit product

Shop tip

Brinta Oergranenrepen met dadels & noten


Deze supergezonde repen zijn het perfecte ontbijt voor als je weinig tijd hebt. Ze zijn gemaakt met Brinta Oergranen, een nieuwe granenvariatie die je perfect kunt gebruiken voor het maken van ontbijtpap, pannenkoeken, wafels, granola of koekjes...