Garnalensalade

Bereiden

De smaak van deze simpele garnalensalade doet ons aan vakantie denken! De gehakte pinda's maken 't gerecht helemaal af. 

1. Rooster de pinda’s in 5–10 minuten goudbruin in een drogekoekenpan. Laat ze afkoelen en hak ze grof.

2. Maak van de knoflook, suiker, het limoensap en de vissaus een dressing. Als de suiker is opgelost, schep je de partjes tomaat, garnalen, sjalotringen en kruiden erdoor. 

3. Serveer de salade op een schaal en strooi de gehakte pinda’s erover.


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
Shop tip

Brinta Oergranenrepen met dadels & noten


Deze supergezonde repen zijn het perfecte ontbijt voor als je weinig tijd hebt. Ze zijn gemaakt met Brinta Oergranen, een nieuwe granenvariatie die je perfect kunt gebruiken voor het maken van ontbijtpap, pannenkoeken, wafels, granola of koekjes...