Garnalencurry met kokos

Bereiden

De romige kokosroom combineert geweldig met de smaak van de garnalen. Rode peper, koriander en limoen maken deze curry helemaal af! 

1 Verhit de olie in een pan en fruit de ui, de knoflook, de peper, de gember, het citroengras en de kaffirlimoenblaadjes 4-5 minuten op matig vuur, tot ze zacht zijn, maar nog nog niet verkleurd zijn.

2 Voeg de garnalen, de groenten, de kokosroom en de bouillon of het water toe. Breng zachtjes aan de kook en laat 3-5 minuten doorkoken tot de garnalen gaar zijn en de groenten zacht.

3 Neem de pan van het vuur en druppel er een beetje vissaus en wat limoensap naar smaak bij. Serveer in een kom rijst en garneer met reepjes rode peper, koriander en schijfjes limoen.


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
144 24495
(1)15.0

Beoordeel dit product

Shop tip