Garnalenburger met sla & tomaat

Bereiden

Deze garnalenburgers zijn in no time klaar en het ultieme comfort food! 

1 Hak de gamba’s fijn en voeg peper en zout toe. Vorm 4 burgers van het mengsel.Paneer ze met de broodkruimels.

2 Bestrijk de burgers met wat olijfolie en rooster ze in 3-4 minuten per kant gaar. Serveer ze op de broodjes en garneer met de mayonaise, sla, chilisaus en tomaat.

Per portie 196 kcal; 8,6 g vet (1,4 g verzadigd); 19,5 g eiwit; 9,8 g kh; 0,3 g suikers




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
12 8834
(1)13.0

Beoordeel dit product

Shop tip

Tafeltje, dek je

Maak niet alleen indruk met je kookkunsten, maar ook met je feestelijk gedekte tafel!