Garnalen-noedelsalade

Bereiden

Voor dit recept worden gedroogde rijstnoedels gebruikt die maar kort hoeven te weken — natuurlijk kan het ook met andere soorten noedels.

1 Doe voor de saus de suiker, azijn en75 ml water in een kleine pan. Breng aan de kook op laag vuur en roer tot de suiker is opgelost. Voeg de knoflook en chilipepers toe. Laat 15 minuten zachtjes koken tot het mengsel stroperig is. Laat afkoelen.

2 Week de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ze goed uitlekken en schep ze om met 3 el van de zoete chilisaus.

3 Voeg de mango, avocado en garnalen toe. Schep alles losjes om en voeg de koriander toe. Verdeel over borden en serveer meteen.

Per portie 536 kcal, 15,8 g vet (3,3 g verzadigd), 14,7 g eiwit, 79,4 g koolh., 36,9 g suiker


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
17 5009
(0)00.0Geef je mening!

Beoordeel dit product

Shop tip

Brinta Oergranenrepen met dadels & noten


Deze supergezonde repen zijn het perfecte ontbijt voor als je weinig tijd hebt. Ze zijn gemaakt met Brinta Oergranen, een nieuwe granenvariatie die je perfect kunt gebruiken voor het maken van ontbijtpap, pannenkoeken, wafels, granola of koekjes...