Frambozen-açaibowl

Bereiden

Dit fruitige recept is de zomertrend van dit jaar! Serveer deze kleurrijke açaibowl in een kokosnoot, maar kun je die niet vinden, gebruik dan een mooi schaaltje of glas. Rangschik het fruit erop en serveer meteen.

1 Leg de kokosnoten om beurten op een harde ondergrond, sla zachtjes met een hamer rondom het midden van de kokosnoot (de andere richting op als de naad die naar de drie vlekjes op de kokosnoot loopt) ‒ draai de kokosnoot steeds een stukje en blijf tikken tot je een dunne barst ziet.

2 Wrik de kokosnoothelften boven een glas uit elkaar en vang het kokoswater op ‒ drink meteen op of bewaar in de koelkast voor een andere keer.

3 Mix de frambozen, het açaipoeder, kokosmelk en de banaan in een blender tot een gladde smoothie.

4 Schenk de smoothie in de vier halve kokosnoten en verdeel het tropisch fruit, de muntblaadjes en eventueel de goji-bessen, bijenpollen en kokosrasp erover. Leg als laatste de eetbare bloemen erop (als je die gebruikt) en serveer meteen.


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
Shop tip