Fijne groentesalade met feta

Bereiden

1 Snijd en hak de wortels, bleekselderij, tomaatjes en sla afzonderlijk op een grote snijplank. Als alles tamelijk fijn gesneden is, meng je de groenten door elkaar en hak en snijd je ze verder fijn.

2 Verkruimel de feta over de fijngesneden groenten. Rol de muntblaadjes op als een sigaar: hak ze dan fijn en voeg ze dan toe aan de salade.

3 Doe de balsamicoazijn, olie en een snuf zout en peper in een jampot. Draai het deksel erop en schud de ingrediënten goed door elkaar. Zet de snijplank met de salade en de dressing op tafel. Druppel de dressing er vlak voor het eten over.

Per portie 124 kcal, 10,5 g vet (3,3 g verzadigd), 3,3 g eiwit, 3,2 g koolhydraten, 2,8 g suikers




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
31 6834
(0)00.0Geef je mening!

Beoordeel dit product

Shop tip

Brinta Oergranenrepen met dadels & noten


Deze supergezonde repen zijn het perfecte ontbijt voor als je weinig tijd hebt. Ze zijn gemaakt met Brinta Oergranen, een nieuwe granenvariatie die je perfect kunt gebruiken voor het maken van ontbijtpap, pannenkoeken, wafels, granola of koekjes...