Eieren met spinazie & crème fraîche

Bereiden

Dit recept lijkt wellicht een beetje ingewikkeld, maar wat je uiteindelijk uit de oven haalt is zooo lekker! De combinaat ei-spinazie is goddelijk en dat blijkt maar weer eens in dit ontbijtgerecht.

1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

2. Kook de spinazie tot hij is ontdooid. Laat goed uitlekken en knijp overtollig vocht eruit. 

3. Doe de spinazie met crème fraîche en nootmuskaat in een keukenmachine. Meng en breng op smaak met zout en peper.

4. Verdeel over twee ovenschaaltjes, breek in elk een ei en verdeel de boter erover. Zet ze in een braadslee en vul die met water tot de schaaltjes half onderstaan.

5. Bak 15 minuten, tot het eiwit is gestold, maar het geel nog zacht is. Bestrooi met zout en peper en serveer.

 




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
53 14247
(0)00.0Geef je mening!

Beoordeel dit product

Shop tip

Brinta Oergranenrepen met dadels & noten


Deze supergezonde repen zijn het perfecte ontbijt voor als je weinig tijd hebt. Ze zijn gemaakt met Brinta Oergranen, een nieuwe granenvariatie die je perfect kunt gebruiken voor het maken van ontbijtpap, pannenkoeken, wafels, granola of koekjes...