Eenvoudige runderstoofpot

Bereiden

Als je denkt dat een stoofpotje maken altijd moeilijk is dan heb je het mis. Deze heerlijk stoofpot is voor iedereen een eitje! Het geheim? Laat rustig sudderen en je hebt een heerlijke stoof! 

Wentel de stukjes rundvlees door de bloem vermengd met wat peper en zout. Verhit 1 el van de olie in een pan en braad het vlees rondom bruin. Bak de ui, wortel en bleekselderij zacht in de rest van de olie. Voeg de knoflook en laurier toe, samen met het vlees, en giet de wijn erbij.

Laat de wijn voor ⅔ inkoken, voeg dan de knolraap, aardappel, steranijs en bouillon toe. Breng aan de kook, draai het vuur laag, leg het deksel op de pan en laat de 2½ uur sudderen. Voeg de kastanjes toe en stoof ze 30 min. mee. Garneer met peterselie en serveer.




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
240 51381
(1)11.0

Beoordeel dit product

Shop tip