Eend-sinaasappel-radijssalade

Bereiden

Deze smaakvolle salade maak je met confid de canard, een typisch Frans gerecht. De eendenreepjes meng je met frisse sinaasappel, radijs en twee soorten lof en besprenkel je met een appel-walnotendressing. Bon appetit! 

1 Meng alle ingrediënten voor de dressing en voeg zeezout en versgemalen zwarte peper toe.

2 Doe het eendenvlees, de stukjes sinaasappel, plakjes radijs, beide lofsoorten en de paardenbloem bladeren in een slakom. Voeg de dressing toe, hussel alles goed door elkaar en serveer.

Per portie 348 kcal, 26,2 g vet (4,2 g verzadigd),
18,8 g eiwit, 7,2 g koolhydraten, 6,1 g suikers

 




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
45 8388
(0)00.0Geef je mening!

Beoordeel dit product

Shop tip

Tafeltje, dek je

Maak niet alleen indruk met je kookkunsten, maar ook met je feestelijk gedekte tafel!