Cranberrykoekjes met witte chocolade

Bereiden

Yes, chocoladekoekjes met cranberry's! Dit twee-stap-recept is super makkelijk en heel erg lekker. Zorg dat je de ingrediënten goed mengt, met 'liefde' kneed én af en toe checkt als ze in de oven zitten. Veel bakplezier!
 1 Klop de boter met poedersuiker tot een lichtgeel mengsel en voeg eventueel de vanille toe. Roer het meel, de maïzena en de havervlokken door elkaar en voeg dit mengsel toe aan de boter. Meng chocolade en cranberry’s erdoor. Vorm een rol van het deeg. Wikkel deze in vershoudfolie en bewaar minstens 1 uur in de koelkast.

2 Verwarm de oven voor op 180ºC. Snijd de deegrol in plakjes van ongeveer 1 cm dik, leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bak de koekjes 12–15 minuten, tot ze licht goudbruin zijn en nog zacht aanvoelen. Leg de koekjes ze op een rooster en laat ze afkoelen en krokant worden.

Per koekje 149 kcal, 7,4 g vet (4,4 g verzadigd), 1,7 g eiwit, 18,4 g koolhydraten, 8,2 g suikers

Recept Ginny Rolfe
Fotografie Sam Stowell



Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
123 20979
(1)15.0

Beoordeel dit product

Shop tip

Brinta Oergranenrepen met dadels & noten


Deze supergezonde repen zijn het perfecte ontbijt voor als je weinig tijd hebt. Ze zijn gemaakt met Brinta Oergranen, een nieuwe granenvariatie die je perfect kunt gebruiken voor het maken van ontbijtpap, pannenkoeken, wafels, granola of koekjes...