Couscous met feta, biet en walnoot

Couscous met feta, biet en walnoot

Deze makkelijke couscous is zo gemaakt! De bladpetersie, munt en bieten geven het gerecht lekker veel smaak en de noten en zaden geven de couscous een lekkere bite.

Bereiding

1. Week de couscous gaar in kokendheet water. Meng voor de dressing citroensap met wat olie, zout en peper.

2. Maak de couscous los met een vork en roer de walnoten, zaden en kruiden erdoor.

3. Voeg de dressing toe en schep de stukjes biet erdoor.

4. Verdeel over 4 borden, verkruimel de feta erover en besprenkel met olijfolie.

 

Wil je meer weten over de verschillende superfoods die in dit recept zitten, zoals broccoli, sesamzaad of doperwten? Bekijk dan hier ons Superfood ABC. 

Voor 4 personen

  • 200 g couscous
  • sap van 1–2 citroenen
  • olijfolie
  • 100 g walnoten, geroosterd en gehakt
  • 80 g gemengde zaden, geroosterd
  • blaadjes van 1 bosje bladpeterselie en munt, gehakt
  • 250 g gekookte rode biet, in stukjes
  • 100 g feta

Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis nieuwsbrief