Choco-kokos-mascarponeglazuur

Bereiden

Met dit recept voor chocoladeglazuur kun je eenvoudig taarten, cupcakes, muffins, cake en koekjes bestrijken. Gebruik daarvoor een paletmes, die je eerst even onde de warme kraan houdt. Droog het mes goed met een theedoek en creëer een prachtig strak glazuur. 

1 Laat de chocolade, kokosroom en melk smelten in een kom op een pan kokendheet water.

2 Laat afkoelen en klop er mascarpone en de poedersuiker door. Smeer op je favo taart, cake, cupcakes of koekjes. 

Psst...
Zin in nog meer choco-inspiratie? 
Bekijk hier 27 waanzinnige chocoladerecepten


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
Shop tip

Brinta Oergranenrepen met dadels & noten


Deze supergezonde repen zijn het perfecte ontbijt voor als je weinig tijd hebt. Ze zijn gemaakt met Brinta Oergranen, een nieuwe granenvariatie die je perfect kunt gebruiken voor het maken van ontbijtpap, pannenkoeken, wafels, granola of koekjes...