Bruschetta met pesto, tomaat & feta

Bereiden

Met deze goddelijke bruschetta's steel jij de show tijdens een borrel of Italiaans diner! 

1. Verwarm de oven voor op 190°C

2. Snijd de uiteinden van de ciabatta af en snijd het brood in 12-15 diagnonale sneetjes van circa 1,5 cm dik. Leg ze op een grote bakplaat, bedruppel ze met 2 eetlepels van de olie en bak ze 7-8 minuten.

3. Meng de tomaten, feta, chilivlokken, rucola en de rest van de olie in een kom. Voet zout en peper toe.

4. Neem de crostini uit de oven en besmeer ze met de pesto. Verdeel er het tomatenmengsel plus wat drupjes olijfolie over en serveer. 


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
221 5433

Shop tip

Brinta Oergranenrepen met dadels & noten


Deze supergezonde repen zijn het perfecte ontbijt voor als je weinig tijd hebt. Ze zijn gemaakt met Brinta Oergranen, een nieuwe granenvariatie die je perfect kunt gebruiken voor het maken van ontbijtpap, pannenkoeken, wafels, granola of koekjes...