Bruschetta met prosciutto & vijgen

Bereiden

Verhit een grillpan op hoog vuur en rooster de sneetjes brood 2 minuten per kant, tot er streepjes in staan. Wrijf één kant in met de knoflook en olie.

Rangschik het brood op een schaal en beleg elk sneetje met een plakje kaas, een half plakje prosciutto, 2 plakjes vijg en druppel er wat balsamicoazijn over.


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
0 4863
(0)00.0Geef je mening!

Beoordeel dit product

Shop tip

Brinta Oergranenrepen met dadels & noten


Deze supergezonde repen zijn het perfecte ontbijt voor als je weinig tijd hebt. Ze zijn gemaakt met Brinta Oergranen, een nieuwe granenvariatie die je perfect kunt gebruiken voor het maken van ontbijtpap, pannenkoeken, wafels, granola of koekjes...