Brownietaartjes met frambozen

Bereiden

Wauw, zien deze brownietaartjes van Donna Hay er niet waanzinnig lekker uit? De framboos gaat mega goed samen met de chocolade. Serveer met een bolletje vanilleijs of eet gewoon lekker los. 

1. Verwarm de oven voor op 150 °C/gasstand 2. Verwarm chocola, boter, suiker en room op laag vuur in een pan met dikke bodem en roer tot je een gladde massa hebt.

2. Doe eieren en bloem in een kom en klop grondig. Klop het chocolademengsel erdoor tot alles goed is gemengd. Schenk in 4 licht ingevette, met bakpapier beklede ronde springvormpjes (ø10 cm) en leg de frambozen erop. Bak in 35-40 minuten gaar (test met een prikker).

3. Verwarm voor de ganache chocola en room op laag vuur in een kleine pan met dikke bodem en roer tot je een gladde massa hebt. Dien de brownietaartjes op met de chocoladeganache. 

Psst...
Zin in nog meer choco-inspiratie? 
Bekijk hier 27 waanzinnige chocoladerecepten
 


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
Shop tip