Deze worstjes zijn heel geschikt als snel borrelhapje, maar combineren ook goed samen met deze cassavefrieten en zwarte bonenstoofpot.
1 Bak de worst 5 minuten in wat olie en roer de ui er halverwege door.
2 Schep ze op een groot bord, bestrooi ze met de peterselie en serveer.
Per portie 218 kcal, 14 g vet (5 g verzadigd), 17,2 g eiwit, 6,1 g koolhydraten, 2,5 g suikers
6 personen
• 500 g linguiça calabresa (Braziliaanse varkensworst) of kruidige rookworst, in plakjes
• 1 ui, gepeld, in dunne ringen
• bosje peterselie, gehakt
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.