Deze klassieke vissoep krijgt een Hollandse twist. Onze visexpert Bart van Olphen: ‘Gebaseerd op de Spaanse zarzuela, waar je een oneven aantal vissoorten voor gebruikt, heb ik voor de Nederlandse variant zeven soorten gekozen. Bot en pieterman zijn bijvangst in Nederland en kun je dus ontzettend goedkoop krijgen. Maar lékker dat ze zijn! De bot, schol en rode poon gaan met graat en al de soep in. Dat zorgt ervoor dat hij mooi bindt en extra smaak geeft.
4 personen
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.