Borlottibonen salade

Bereiden

1 Doe de bonen in een pan op middelhoog vuur. Giet er ruim koud water bij en breng aan de kook. Draai het vuur laag en laat 40 minuten zachtjes koken, tot de bonen zacht zijn. Laat afkoelen in een vergiet.

2 Doe de afgekoelde bonen met de rest van de ingrediënten, behalve de za’atar, in een schaal. Meng goed met zeezout en zwarte peper. Bestrooi met za’atar en serveer, eventueel bij een stukje (stoof)vlees of seizoensgroenten.

Per portie 582 kcal, 35,9 g vet (5,2 g verzadigd), 13,2 g eiwit, 51,1 g koolh., 21,6 g suikers


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
14 8344
(0)00.0Geef je mening!

Beoordeel dit product

Shop tip