Bloedsinaasappel-schaafijs & yoghurt

Bereiden

Met deze ultiem vefrissende en suikervrije combi wordt je zeker gezonder en gelukkiger. Bloedsinaasappel bevat veel vitamine C wat goed is voor een gezonde huid en lichaamscellen. Tevens bevat het anthocygaan, wat mogelijk helpt om diabetis en hartaandoeningen te voorkomen. 

1 Doe de meeste muntblaadjes in de kom van een keukenmachine en houd de rest apart. Rasp de schil van twee van de sinaasappels fijn en zet ook apart.

2 Halveer de geraspte sinaasappels en pers het sap eruit. Schil de twee andere sinaasappels met een mes en snijd het vruchtvlees in partjes.

3 Doe de ijsblokjes bij de sinaasappelrasp en munt in de keukenmachine en maal pulserend. Schep in vier glazen en giet het sinaasappelsap erover.

4 Doe in elk glas een eetlepel yoghurt, leg er wat partjes sinaasappel op, druppel er een halve eetlepel honing over en bestrooi met de bewaarde muntblaadjes. Serveer meteen.


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
0 939

Shop tip