Basisrecept cocktail

Bereiden

Deze smaakmakers vormen de perfecte basis voor allerlei feestelijke cocktailcreaties. Voeg er zelf vruchtensap of ginger ale aan toe, samen met een limoentje en wat ijs en klaar is kees!

CHIPOTLESIROOP
Verhit de suiker met het water in een kleine pan op laag vuur. Breng het mengsel aan de kook, neem dan de pan van het vuur en roer de citroensap en chipotlepasta erdoor.

SUIKERSIROOP
Verhit de suiker met het water in een kleine pan op laag vuur. Breng het mengsel aan de kook en laat het 7–8 minuten zacht borrelen tot alle suiker is opgelost en de vloeistof helder is. Laat afkoelen.

APPELSIROOP
Breng het water met de suiker aan de kook. Voeg de geraspte appel toe en laat het 5 minuten zacht borrelen. Laat afkoelen.

KANEELRUM
Schenk de golden rum in een grote weckfles en voeg de kaneelstokjes er aan toe. Laat 4 dagen trekken.

SINAASAPPELPASSIEJAM
Roer de sinaasappelmarmelade en het vruchtvlees van de passievruchten door elkaar.

LAPSANGDRANK
Meng de tequila en pisco in een kleine weckpot en voeg de theeblaadjes toe. Laat minstens 3 uur trekken.


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
0 2376
(0)00.0Geef je mening!

Beoordeel dit product

Shop tip