Vis smaakt altijd nòg lekkerder als ‘ie van de BBQ komt. Deze pakketjes zijn in minder dan een minuut gemaakt en staan vervolgens in een kwartiertje op tafel. Serveer met aardappeltjes een frisse groene salade.
1. Steek de barbecue aan.
2. Leg een stuk bakpapier op een dubbele laag alufolie. Leg er 2 schijfjes citroen, het laurierblaadje en dan de vis, de rest van de citroen, de citroenrasp en kruiden in. Sprenkel er wat olie over, bestrooi met zout en peper en vouw het als een pakketje samen.
3. Schenk een scheutje wijn door de opening aan de bovenkant en frommel het pakketje dicht.
4. Laat de vis in 12–16 min gaar worden op de barbecue; schud er af en toe mee.
Voor 1 persoon
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.