Aziatische noedelssoep

Bereiden

Bij het zien van deze soep beginnen we direct te watertanden! Deze rijkgevulde noedelsoep bast van de smaken zoals gember, chili, steranijs en soja. Serveer 'm vanavond!

1 Kook de eieren half zacht. Laat ze schrikken pel ze en houd ze apart.

2 Giet de bouillon in een grote pan en voeg de sojasaus, gember, knoflook, chilipepers, steranijs en kruidnagels toe. Breng zachtjes aan de kook, draai het vuur uit en laat 20 min. trekken.

3 Kook de peultjes/bonen en wortel in 2 minuten beetgaar. Laat ze uitlekken en dompel ze onder in koud water.

4 Zeef de bouillon boven een pan. Zet de pan op middelhoog vuur, voeg de garnalen toe en warm ze mee.

5 Laat de rijstnoedels uitlekken en verdeel ze over 4 kommen, gevolgd door de bonen, wortel en garnalen. Schep de kokendhete bouillon erover en voeg tot slot de radijsjes, lente-uitjes, een half ei per persoon, het sesamzaad en evt. wat chiliolie toe.

Per portie 385 kcal, 13 g vet (3,2 g verzadigd), 28,3 g eiwit, 37,8 g koolhydraten, 11 g suikers

Psst...
Op zoek naar meer soeprecepten? 
Zo maak je super-soepen!




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
105 35357
(1)15.0

Beoordeel dit product

Shop tip