Asperge & padden-stoelensalade

Bereiden

Asperges en paddenstoelen vormen een gouden duo in deze smaakvolle salade. Serveer met een worstje en wat knapperig brood. 

1. Snipper sjalot en knoflook, smelt de boter en fruit ze zacht. Voeg plakjes paddenstoelen toe en na 3–4 minuten asperges en wat water.Dek af en smoor 2–3 minuten. Laat afkoelen.

2. Meng olie en azijn; voeg zout en peper toe. Schep dressing door salade, serveer met brood.




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
8 6311
(0)00.0Geef je mening!

Beoordeel dit product

Shop tip

Ovenschotel met mediterrane kip

Een snel en gezond recept van Jumbo en Jamie Oliver.
Suiker: de begrippen die je móét kennen

Hoe meer je weet over suiker, hoe bewuster je ermee om kunt gaan.