Andamaanse inktvis met ananas

Bereiden

Brengt dit vrolijke bord met inktvis, ananas, lente-ui en koriander je niet meteen in tropische sferen? Tover de tropen in huis met dit kleurrijke bordje. 

1 Doe de inktvis, knoflook, gember en vissaus in een kom en breng op smaak met wat zeezout en versgemalen zwarte peper.

2 Laat 10 à 15 minuten marineren. Laat de olie in een wok op hoog vuur heel heet worden. Voeg dan de inktvis en de marinade toe en roerbak alles in 5 à 7 minuten gaar.

3 Doe de lente-ui en ananas erbij en roerbak nog 3 minuten, tot de saus is ingedikt.

4 Maak het af met de helft van de koriander, de chilipeper en nog wat zwarte peper. Serveer direct en garneer het gerecht met de rest van de koriander.

Recept Andy Harris


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
11 3888
(0)00.0Geef je mening!

Beoordeel dit product

Shop tip

Brinta Oergranenrepen met dadels & noten


Deze supergezonde repen zijn het perfecte ontbijt voor als je weinig tijd hebt. Ze zijn gemaakt met Brinta Oergranen, een nieuwe granenvariatie die je perfect kunt gebruiken voor het maken van ontbijtpap, pannenkoeken, wafels, granola of koekjes...