Abrikozenlimonade

Bereiden

Deze limonade is een ultieme dorstlesser op een warme lente- of zomerdag. Serveer de siroop met ijskoud water, of kies voor prosecco en maak er een abrikozenbellini van! 

1. Breng de abrikozen, met de suiker, 300 ml water en het citroensap langzaam aan de kook. Laat 15 minuten pruttelen, tot een dunne siroop ontstaat en de vruchten pulpachtig worden.

2.  Laat afkoelen en druk door een zeef.

3. Bewaar de siroop in de koelkast of schenk er meteen 2 eetlepels van in een glas en voeg spuitwater of prosecco toe.




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
19 5398
(0)00.0Geef je mening!

Beoordeel dit product

Shop tip

Brinta Oergranenrepen met dadels & noten


Deze supergezonde repen zijn het perfecte ontbijt voor als je weinig tijd hebt. Ze zijn gemaakt met Brinta Oergranen, een nieuwe granenvariatie die je perfect kunt gebruiken voor het maken van ontbijtpap, pannenkoeken, wafels, granola of koekjes...