Abrikozen-vanillejam

Bereiden

Deze jam met vanille en abrikoos is zo lekker! Wedden dat jouw zelfgemaakte potje binnen no-time op is...? 

1. Breng de abrikozen, suiker, vanille en 200 ml water in een grote pan langzaam aan de kook. Laat de suiker oplossen en laat alles 1 uur zachtjes pruttelen.

2. Doe de jam in gesteriliseerde potten. Serveer met toast of scones.




Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
0 3196
(0)00.0Geef je mening!

Beoordeel dit product

Shop tip

Brinta Oergranenrepen met dadels & noten


Deze supergezonde repen zijn het perfecte ontbijt voor als je weinig tijd hebt. Ze zijn gemaakt met Brinta Oergranen, een nieuwe granenvariatie die je perfect kunt gebruiken voor het maken van ontbijtpap, pannenkoeken, wafels, granola of koekjes...