Abrikozen-gemberchutney

Bereiden

Deze abrikozen-gemberchutney is lekker bij gebakken eendenborst. Maar ook op een toastje. Super makkelijk om te maken en je kunt er zelfs overrijpe abrikozen voor gebruiken. Wij zeggen doen! 
 Fruit de uiringen tot ze zacht zijn en voeg de kaneel en mosterd toe. Bak even. Roer de abrikozen en gember erdoor,dan de overige ingrediënten. Laat zachtjes koken tot de abrikozen zacht zijn. Bewaar in gesteriliseerde potten; laat de smaken liefst een maand op elkaar inwerken voor gebruik.


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
37 8762
(1)12.0

Beoordeel dit product

Shop tip

Brinta Oergranenrepen met dadels & noten


Deze supergezonde repen zijn het perfecte ontbijt voor als je weinig tijd hebt. Ze zijn gemaakt met Brinta Oergranen, een nieuwe granenvariatie die je perfect kunt gebruiken voor het maken van ontbijtpap, pannenkoeken, wafels, granola of koekjes...