Aardperen met salie

Bereiden

Aardknollen hebben een licht zoete en nootachtige smaak en gaan erg goed samen met spinazie en pancetta. De opvallende smaak van de salie maakt het gerecht helemaal af!

1 Kook de aardperen 10–15 minuten met wat zout, tot ze zacht zijn. Laat uitlekken, snijd in rondjes.

2 Verhit olie in een koekenpan, bak de ui zacht; leg op een schaal.

3 Bak de plakjes pancetta bruin en leg bij de ui. Bak de salie krokant, leg bij de ui. Bak de aardpeer bruin en krokant, voeg ook deze toe.

4 Bak de eieren. Verdeel de spinazie en alle bereide ingrediënten over borden, leg een gebakken ei op elke portie, strooi er zout en peper over. Eindig eventueel met brie.
 

 



Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
31 914
(0)00.0Geef je mening!

Beoordeel dit product

Shop tip

Brinta Oergranenrepen met dadels & noten


Deze supergezonde repen zijn het perfecte ontbijt voor als je weinig tijd hebt. Ze zijn gemaakt met Brinta Oergranen, een nieuwe granenvariatie die je perfect kunt gebruiken voor het maken van ontbijtpap, pannenkoeken, wafels, granola of koekjes...