Aardknollen hebben een licht zoete en nootachtige smaak en gaan erg goed samen met spinazie en pancetta. De opvallende smaak van de salie maakt het gerecht helemaal af!
1 Kook de aardperen 10–15 minuten met wat zout, tot ze zacht zijn. Laat uitlekken, snijd in rondjes.
2 Verhit olie in een koekenpan, bak de ui zacht; leg op een schaal.
3 Bak de plakjes pancetta bruin en leg bij de ui. Bak de salie krokant, leg bij de ui. Bak de aardpeer bruin en krokant, voeg ook deze toe.
4 Bak de eieren. Verdeel de spinazie en alle bereide ingrediënten over borden, leg een gebakken ei op elke portie, strooi er zout en peper over. Eindig eventueel met brie.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.