Aardappelsalade

Bereiden

De krokante bacon, pittige lente-ui en eieren vormen een perfecte combi in deze aardappelsalade. Heerlijk als bijgerecht!

1. Kook de aardappeltjes 15–20 minuten. Giet af en laat 1 minuut drogen.

2. Bak de bacon krokant. Laat afkoelen. 

3. Meng de azijn, 6 el olie, mosterd en lente-ui in een kom. Voeg zout en peper toe.

4. Roer de bacon, eieren (in partjes) en aardappeltjes erdoor. Laat de smaken intrekken. Roer de kruiden erdoor en serveer.


Deel Recept
Bewaar recept
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit receptMail dit lijstje
223 95057
(12)125.0

Beoordeel dit product

Shop tip

Tafeltje, dek je

Maak niet alleen indruk met je kookkunsten, maar ook met je feestelijk gedekte tafel!