PROEFABONNEMENT JAMIE MAGAZINE cadeau

 

Trek in Jamie magazine?

Geef nu 3 nummers Jamie magazine cadeau voor slechts € 15,-! Na ontvangst van 3 nummers Jamie magazine stopt de toezending automatisch.


Jamie magazine Family

Als je nu bestelt krijg je ook Jamie magazine's Family Special erbij.
Jamie magazine Family is een speciale editie van Jamie magazine, waarin koken en eten met jonge kinderen centraal staat. Hoe hou je het gezond en hoe maak je het lekker. Met vele tips en meer dan 75 recepten voor gezonde happy meals, verantwoord snacken en snoepen, aantrekkelijk gevulde broodtrommels en simpele weekmenu's. Ontdek hoe lekker gezond eten is en hoe gemakkelijk het te maken is. Een heel schooljaar lang.

Probeer hier maar eens vanaf te blijven.

Met Jamie magazine haal je 8 keer per jaar een lekker dik magazine in huis. Met de beste ingrediënten voor verrassende recepten en smaakmakende reportages over de mooiste culinaire plekken ter wereld. Maar ook is er aandacht voor Jamie Oliver's Food Revolution: zijn maatschappelijke projecten en zijn missie om iedereen te laten ontdekken hoe lekker gezond eten is.


Je ontvangt 3 nummers Jamie magazine, daarna stopt de toezending automatisch. Voor verzending buiten Nederland of België gelden andere tarieven.