Ons nieuwe tropische zomernummer is uit!

3 aug 2016 0 702

klik om een oordeel te geven!
Vandaag bezorgde de postbode ons bijzonder vrolijke post: Het nieuwe tropische zomernummer van Jamie magazine, vers van de pers! Het mag buiten dan iets minder zonnig zijn op dit moment, in onze keuken is dat het des te meer. Kokosnoten gevuld met Açai-smoothies, Braziliaanse partysnacks, Caribische cocktails en Peruviaanse BBQ-recepten… Wij gaan er spontaan van salsadansen!

En heb je onze foodcover al gespot? Na 5 jaar en 44 edities vonden we het tijd voor vernieuwing. De cover van Jamie magazine staat vanaf nu nog meer in het teken van waar we voor staan: toegankelijke, superlekkere en verrassende recepten voor iedereen die van goed en eerlijk eten houdt. De inhoud is echter onveranderd gebleven. Het gedachtengoed van Jamie Oliver – waarbinnen plezier in koken, de smaak van gerechten en de oorsprong van ingrediënten centraal staan – vormt nog steeds de basis van al onze nummers.

En net als Jamie Oliver, heeft Jamie magazine een missie. Wij willen jou en zoveel mogelijk anderen in Nederland en België laten zien hoe plezier in koken en liefde voor eten bijdraagt aan een gezonde en gelukkige wereld. Hoe we dat doen? Door je persoonlijke verhalen te brengen van producenten, boeren, chefs en foodies van over de hele wereld, door je originele, lekkere en voor-iedereen-te-bereiden recepten te bieden, je te verrassen met de nieuwste trends, je te helpen met simpele kooktrucs en je te laten zien waar ons eten vandaan komt en hoe het wordt gemaakt.

We hopen je de komende jaren te blijven enthousiasmeren en inspireren. Te beginnen met deze dubbeldikke vakantiespecial, voor een zomer vol kookplezier. Race naar de winkel en trakteer jezelf op dit tropische nummer!

Suzanne Pronk
Eet
watermeloen op de redactie
Verheugt zich op een vakantie in Italie
En kijkt uit naar een zonnig weekend vol lekker eten
 

Suzanne Pronk
Amsterdam
hoofdredacteur Jamie magazine
Toon alle blogs (45)

Comfortfoodbox
Bomvol lekkere producten + het boek 'Slow'   Bestel nu  Lees verder
Related Blog