Filter op Comfort Food
  • Comfort Food recepten

Comfort Food

  • 14 aug. 2017 22 1830

    Wentelteefjes met kersen

    De weekenden zijn voor wentelteefjes! Deze met kersen zijn om je vingers bij af te likken zo lekker, de Griekse yoghurt geeft het een extra frisse twist. 1 Ontpit en halveer de kersen en ze doe samen met de kristalsuiker plus een scheut water in... Meer
  • 1 jun. 2017 21 7036

    Spaghetti met broodkruimelpesto

    ‘Hier vormen broodkruimels een duurzaam alternatief voor pijnboompitten. De pesto moet lekker dik zijn, dus laat je niet verleiden om meer olie toe te voegen ‒ laat juist het kooknat van de pasta zijn werk doen om de pesto smeuïg te maken. Heb... Meer
  • 1 may. 2017 46 6809

    Gevulde eieren met zalm

    Het is een klassiek gerecht, maar ze vallen simpelweg altijd in de smaak: gevulde eieren. Serveer deze variant met zalm als onderdeel van een ontbijt, brunch of als partyhapje. Geen zin in zalm? Varieer dan met hollandse garnalen of een lekkere ham.... Meer
  • 18 apr. 2017 19 4038

    Chocolade-amandelpasta

    Een boterham met chocoladepasta is heerlijk, maar met zelfgemaakte chocoladepasta maak je er pas echt een feestje van! Voor dit recept gebruiken we de pure chocolade met stukjes amandel en zeezout van Tony's Chocolonely. 1 Verwarm de oven voor op... Meer
  • 18 apr. 2017 52 6552

    Chocolade-haverkoekjes

    Deze haverkoekjes zijn heel makkelijk om te maken. Maak ze extra feestelijk door ze te dippen in je favoriete  (gesmolten) chocolade van Tony's Chocolonely. Voor dit recept hebben we de melkchocoladevariant gebruikt. 1 Verwarm de... Meer
  • 18 apr. 2017 25 4155

    Choco-sunday met dulce de leche

    Een heerlijke sundae met chocolade van Tony's Chocolonely met als finishing touch wat zelfgemaakte dulce de leche. Als dat geen feestdessert is! 1 Doe de pure chocolade samen met de suiker in een pan, schenk er 900 ml water bij en laat de chocolade... Meer
  • 13 apr. 2017 114 16586

    Groene shaksuka met spinazie & feta

    We herkennen de klassieke shakshuka aan de rode tomatensaus die op smaak is gebracht met heerlijke kruiden en specerijen, gecombineerd met een gepocheerd of gebakken eitje. Deze groene variant maak je met spinazie, cavolo nero en doperwten. Het... Meer
  • 10 apr. 2017 77 9644

    Dubbele chocoladehazelnootbrownies

    Brownies, wie kan deze lekkernij weerstaan? Direct kokend water uit de kraan van Quooker komt in dit recept perfect van pas bij het au bain-marie smelten van de chocolade. 1 Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed een groot bakblik met... Meer
  • 10 apr. 2017 228 30768

    Cheesecake met witte chocolade

    Deze waanzinnige cheesecake is gemaakt met witte chocolade en frambozen van Tony's Chocolonely. Maak de bodem razendsnel klaar met gemalen digestivekoekjes die je mengt met gesmolten boter en suiker. Snijd na het bakken de cheesecake in repen en... Meer
Toon meer