Mediterraan zonnetje

8 jun 2016 0 1414

klik om een oordeel te geven!
Mijn hart ligt in Frankrijk, mijn ouders wonen er nu vier jaar en ik vind het iedere keer weer een feestje om er heen te gaan! Maar ik kan niet ontkennen dat ik regelmatig zwicht voor de wijn, de zon en het heerlijke Italiaanse eten – of stiekem alle superlekkere ingrediënten uit de Méditerranée. Met het nieuwste Spanje-nummer in de winkel én aankomend Italië-nummer (ik kan niet wachten!) ging ik voor deze editie van onze Jamie magazine-foodbox op zoek naar mooie, bijzondere producten die je doen dromen van het zonnige zuiden.
 
Als ik de weervoorspellingen mag geloven, stijgen de Hollandse temperaturen deze week tot Mediterrane hoogte. En wat is er lekkerder dan buiten borrelen en eten, samen met familie en vrienden... Mijn favoriete zomerse borrelbite? Een uitgebreid borrelplateau met zelfgebakken focaccia, biologische tapenade van DiGusti, loepzuivere olijfolie gemaakt door de Kretaanse Gkazas-familie en lemon zoutflakes van Falksalt. En blijft de gezelligheid een uurtje langer? Maak een simpele, traditionele pasta met Italiaanse fettuccine, die je in no-time op tafel zet.
 
En, geen borrel zonder een heerlijk drankje! Wat dacht je van een Sangria uit Spanje? Deze traditionele drank heeft een kruidige smaak met de frisheid van citrus en sinaasappel. Serveer ‘m als aperitief met vers fruit in een groot wijn- of cocktailglas. Wil je liever een alcoholvrij drankje? Zelf ben ik dol op de biologische limonades van Agropošta. De kleine sachets in de vrolijke giftbox zijn een heerlijke dorstlesser en niet al te zoet van smaak.  
 
De hele redactie kon niet wachten om deze favoriete producten te proeven, maar er zit meer verstopt in deze foodbox; stuk voor stuk verrassende, superlekkere producten met elk een bijzonder verhaal. En gues what; de smaken zijn top!
Bestel hier jouw zonnige box met zestien fijne mediterrane producten t.w.v. € 70 voor slechts € 29,99.  
Sabine Sluis
Is bijna klaar met haar stage bij Jamie magazine
Zal haar marketingplekje missen op de redactie
Gaat genieten van een vakantie in de Mediterrane zon
Kijkt uit naar de heerlijke Franse kazen, wijnen en vooral mama’s confit de canard
 

Sabine Sluis
Hoorn

Toon alle blogs (4)

Flammkuchen met zalm
Snel & gezond met Jamie en Jumbo Recept Lees verder
Speciaal voor leden van Fan van Fit
Jamie magazine zit sinds deze zomer in een spiksplinternieuw jasje! Niet alleen ziet-ie er fantastisch fris uit, ook zijn er een heleboel nieuwe rubrieken toegevoegd. Zo word je – naast verwend met heerlijke recepten – op de hoogte gebracht van... Lees verder
Related Blog