Neem 10 x Jamie Magazine + Superfood voor familie en vriendenJamie magazine vertelt bijzondere verhalen over o.a. chefs, kooktechnieken, ingrediënten en inspirerende steden. Daarnaast lees je alles over de wereld en vrienden van Jamie Oliver en kook je mee met hun favoriete recepten. Ga voor gemakkelijk salades, kip uit de oven of voor feestelijke taarten en uitgebreide barbecues. Met Jamie magazine wordt koken een eitje, reis je de hele wereld over en maak je kennis met de verhalen achter het eten op ons bord. 

Neem nu een jaar lang (10 nummers) Jamie magazine voor € 44,95 en ontvang Jamie's nieuwste boek: Super food voor familie en vrienden helemaal gratis! 

Bestel jouw abonnement voor 12 juli en ontvang als eerste het nummer dat volledig in het teken staat van Latin zomer op 28 juli. Het nieuwe boek van Jamie Oliver wordt begin september na de lancering direct naar je toegestuurd.


De voordelen op een rij:
 • Thuisbezorgd voordat-ie in de winkel ligt;
 • Profiteer van exclusieve aanbiedingen;
 • Geen verzendkosten bij bestellingen uit onze webshop; 
 • Gratis Super food voor familie en vrienden t.w.v. € 29,99

Liever geen boek maar de Jamie Oliver BBQ ontvangen bij een abonnement? Of een fijne korting? Kies dan voor een kortingsabonnement of voor een abonnement met barbecue! Na de eerste abonnementsperiode kun je je abonnement heel gemakkelijk opzeggen: telefonisch, schriftelijk of per mail via de lezersservice. Actie geldt zolang de voorraad strekt. Voor verzending buiten Nederland of België gelden andere tarieven. Ben je woonachtig buiten Nederland of België? Dan is het helaas niet mogelijk om een abonnement met een cadeau af te sluiten. Wel kun je kiezen voor het kortingsabonnement en komt het eerst volgende nummer zo snel mogelijk naar je toe. Ben je al abonnee en wil je dit boek ook graag cadeau? Vernieuw dan je abonnement met een jaar en ontvang het boek gratis, bel 0900-0401805 (15 ct per minuut).


  1. Direct bestellen

  € 89,00
  € 44,95

  2. Uw persoonsgegevens

  Voornaam *
  Tussenv.
  Achternaam *
  Geslacht
  Postcode *
  Huisnr.*
  Toevoeging
  Straat *
  Plaats *
  Land *
  E-mailadres *
  Telefoonnummer
  Bedrijfsnaam

  3. Verzending


  Bestellen