Natural Temptation - Lots of Love

‘Je bent attenter met thee!’

De theeën van Natural Temptation zijn een mooi gebaar om mee te zeggen wat jij bedoelt. De smaken zijn afgestemd op de sfeer en het gevoel, passend bij het moment. Bijvoorbeeld deze Lots of love, omdat je mijn wereld mooier maakt. Hartverwarmende kruidenthee met lavendel en lieflijke rozenblaadjes.

Lots of Love
Natural Temptation komt met een serie feestelijke biologische theeën om mee te zeggen wat jij bedoelt. Voor elke gelegenheid het ultieme kado. Met keuze uit maar liefst 12 soorten, komen de nieuwe theeën tegemoet aan iedereen die super attent uit de hoek wil komen. De smaken zijn afgestemd op de sfeer en het gevoel, passend bij het moment. De verpakking is kleurrijk en feestelijk tegelijk; een feestje om te geven en te krijgen. Met Natural Temptation kan je nóg attenter zijn!

Over Natural Temptation
Natural Temptation is ontwikkeld door Organic Flavour Company, makers van o.a. het merk Piramide. We houden ons al meer dan 30 jaar bezig met biologische thee, kruiden en specerijen. De gedrevenheid waarmee we dat doen en de kennis die we in de loop der jaren hebben opgedaan, staan garant voor heerlijke biologische producten. Onze experts weten precies waar de beste biologische thee, kruiden en specerijen groeien en begeleiden projecten over de hele wereld om de kwaliteit ervan te optimaliseren. Niet voor niets smaken onze biologische producten beter dan gewone!

Ga terug naar de Jamie foodbox
    WIN: 'De groene keuken'

    Maak kans op een exemplaar van dit nieuwe boek vol veggie en vegan recepten voor elke dag.