Madame Cocos

Witte chocolade homemade coconut pastry!

Madame Cocos is een nieuw Nederlands foodconcept met een passie voor, je raadt het al: cocos! Met een foodtruck reizen we het hele land door op zoek naar de leukste Foodfestivals om daar de passie voor cocos te delen met de bezoekers. Tijdens de festivals maken en verkopen we heerlijke cocosballs in verschillende smaakcombinaties. Wat dacht je bijvoorbeeld van cocos in combinatie met witte chocolade of een exotische variant met peper en gember? De reacties op de festivals zijn geweldig enthousiast en daar worden wij heel vrolijk van.

Steeds vaker kregen we tussen de festivals door vragen van enthousiastelingen of de cocosballs ook ergens te koop waren. Dat zette ons aan het denken. We zijn helemaal pro-thuisbakken; de gezelligheid die ermee gepaard gaat, het samen doen, de heerlijke geur tijdens het bakken en natuurlijk de smakelijke beloning als het uit de oven komt. De vraag die wij ons stelden was “hoe krijgen we deze beleving bij mensen thuis?”

En daarom hebben wij sinds kort een webshop geopend. Hier kun je cocospastry kopen; cocosdeeg waarmee je heel gemakkelijk zelf de lekkerste cocosballs kunt maken. In dezelfde verschillende smaken als die wij op de festivals verkopen. Het enige dat je nodig hebt is bakpapier en een ijsschep of twee lepels. Volg de aanwijzingen op de verpakking en binnen 25 minuten geniet je van je eigen versgebakken cocosballs. Just add a little love and warmth!

Bestellen en meer informatie kan op madamecocos.nl


Ga terug naar Jamie foodbox