Lindenhoff - Baambrugs big rilette

Lindenhoff presenteert een heerlijke rilette van het Baambrugs
big! Deze ambachtelijke rilette is 100% natuurlijk en gemaakt van langzaam gegaard varkensvlees van eigen boerderij, varkensvet en verse kruiden. Serveer de rilette als borrelhapje of op een charcuterieplateau met versgebakken stokbrood en zilveruitjes of augurkjes.  


Over Lindenhoff
Vlees van authentieke rassen, bijzondere boerenkazen, groenten van de volle grond en een uitgebreide selectie wijnen; met Lindenhoff haal je de mooiste producten in huis voor een onvergetelijk moment met familie of vrienden. Familiebedrijf Lindenhoff levert sinds 1989 producten aan topchefs en gepassioneerde hobbykoks. Het assortiment is volledig samengesteld op het criterium smaak. Daarnaast werken we met productiemethoden waarbij het welzijn van mens, dier en aarde centraal staat. Zo kunnen we de meest authentieke smaak garanderen, zoals de natuur die heeft bedoeld. Alle producten zijn te bestellen via www.lindenhoff.nl en worden gekoeld bij u thuis bezorgd!

Over het Baambrugs big
Het Baambrugs Big is een big dat leeft in de open lucht op stro waarin het lekker kan wroeten. Het voer van de biggen bevat geen soja, maar veel granen, erwten en soortgelijke natuurlijke producten. Daarnaast bevat het voer omega 3 en omega 6 vetzuren. Het vlees is hierdoor niet alleen smaakvoller maar ook gezonder. De biggen groeien rustig op en worden ongeveer 8 weken door de moeder gezoogd. Daarna worden ze bijgevoerd met brok op basis van melk zonder toevoeging. Het Baambrugs Big groeit op in Baambrugge en omstreken en is een culinaire delicatesse vanwege de jonge en smaakvolle karaktereigenschappen van het vlees. Het vlees is rosé van kleur en uitermate sappig.

Ga terug naar Jamie foodbox