Leev Maïswafels Puur Chocolade

Leev maakt lekkere en gezonde producten. Om tot deze ultieme smaakbeleving te komen werken we met eerlijke ingrediënten die bij voorkeur samen met kleine biologische boerderijen of bedrijven worden samengesteld, want de passie waarmee daar gewerkt wordt, levert de beste producten op.

Zo ook de mailwafel met puur chocolade. Een lekker product om thuis of onderweg op te eten. Wij beloven je een lekker, gezond en eerlijk product. Het is een product wat vol zit met natuurlijke weldoeners, daarom is er simpelweg geen plaats voor kunstmatige kleurstoffen, aroma’s en conserveringsmiddelen.

De maiswafels zitten per twee verpakt in een pakketje van vier, wat op totaal 8 wafels uitkomt.

Ons motto is ‘Leev en laat leven’. Daarom willen we leven bevorderen en steunen we natuur, landbouw en kleinschalige zorg, waaronder zorgboerderijen. Dit is goed voor u en uw omgeving. Dus lekker, eerlijk en vol natuur.

Een voorbeeld hiervan is de #goedvooreenanderchallenge. We dagen namelijk mensen uit om zelf ook iets goeds te doen. Dit kan met kleine en met grote daden, bijvoorbeeld: koffiezetten voor een ander, elkaar complimentjes geven, opstaan in de trein of je aanmelden om vrijwilliger te worden. Met deze campagne willen we de missie van Leev onderstrepen. 

Enthousiast en wil je ook een goede daad doen? Kijk dan op www.goedvooreenander.nu  de producten bestel je gewoon op Leev.nu  of koop je bij: AH, Jumbo, Marqt en Trekpleister.

Ga terug naar Jamie foodbox
 
    WIN: 'De groene keuken'

    Maak kans op een exemplaar van dit nieuwe boek vol veggie en vegan recepten voor elke dag.