Keukenhulpje - Toolbox

8 aug 2016 0 813

klik om een oordeel te geven!
Is jouw aanrecht ook zo’n chaos? Kun je er geregeld niets meer vinden doordat je keuken vol staat met potjes, blikjes en zakjes? Geen nood, want we hebben het ideale keukenhulpje voor je gevonden. De stijlvolle Tosca Toolbox is ontworpen in Japan en valt op door de minimalistische vorm.


Voortaan hoef je niet meer op zoek te gaan naar potjes kerrie of tijm; ze zijn namelijk keurig opgeruimd in deze prachtige Tosca Toolbox, die ook nog eens prachtig past in iedere keuken.

Wat je er allemaal in op kunt bergen? De mogelijkheden zijn eindeloos! Niet alleen in de keuken kun je hem neerzetten, ook voor andere accessoires is hij zeer geschikt. Bovendien is de box gemaakt van witgelakt roestvrijstaal en blank hout en kan hij tegen een stootje. De Tosca Toolbox is verkrijgbaar in 2 maten (S en L)

Dus waar wacht je nog op, klik door naar onze shop en bestel deze handige eyecather meteen!

 
 

Marieke Verdenius
Amsterdam
(web)redacteur Jamie magazine
Toon alle blogs (116)

WEEKEND DEAL NU 50% KORTING OP EEN ABONNEMENT
Alleen dit weekend! 5 nummers Jamie magazine met 50% korting! nu slechts € 17,49 ipv € 34,95 Neem nu een abonnement en ontvang het eerste nummer 13 april op de mat. Jamie magazine laat zien hoe plezier in koken en liefde voor goed en eerlijk eten... Lees verder
Categorie bakproducten
Lees verder
Related Blog