Keukenhulpje - Keukenstandaard snijplanken

27 jul 2016 0 846

klik om een oordeel te geven!
Staan jouw snijplanken ook schuin tegen de keukenwand en vallen ze regelmatig om? Met een beetje pech sneuvelt er daardoor ook nog geregeld een glas of een kopje dat toevallig op je aanrecht staat. Ontzettend vervelend en na de 30ste keer zul je waarschijnlijk de neiging hebben om je snijplanken uit het raam te gooien.

Wanhoop niet langer want de oplossing is hier: deze stijlvolle keukenstandaard voor je snijplanken. Een sieraad voor je keuken in stemmig wit en blank hout, maar vooral het einde van menig diepgewortelde snijplankfrustratie.


Dit hoogwaardige Japanse product is degelijk en duurzaam vervaardigt. Zelfs de meest robuuste en zware snijplank houdt deze standaard moeiteloos in bedwang. Je keuken zal nooit meer opgeschrikt worden door een doffe klap op je werkblad. Geniet van deze elegante eyecatcher en ervaar de functionaliteit van dit Japanse design in optima forma!

 

Sicco Wijers

Stagiair Jamie magazine
Toon alle blogs (6)

JAMIE MAGAZINE'S HAPPY NEW YEAR-BOX
Deze Happy New Year-box heeft 15 heerlijke producten. Ook ontvang je het boek 'Groenten' cadeau. Green Saffron Kruidenmixen Bos * Ice Rooibos – Lime & Ginger Honingtomaten® Ketchup Lovechock - Aalmond Fig Bar OOT - ... Lees verder
Een gratis Mini-kooktijdschrift, speciaal voor jou!
Jamie magazine brengt dagelijks via jamiemagazine.nl en iedere maand in een tijdschrift heerlijke recepten, de nieuwste foodtrends, achtergrondverhalen en hotspots. Download hier het gratis mini-kooktijdschrift met de heerlijkste gerechten van Jamie... Lees verder
Related Blog