Keukenhulpje - Keukenstandaard snijplanken

27 jul 2016 0 526

klik om een oordeel te geven!
Staan jouw snijplanken ook schuin tegen de keukenwand en vallen ze regelmatig om? Met een beetje pech sneuvelt er daardoor ook nog geregeld een glas of een kopje dat toevallig op je aanrecht staat. Ontzettend vervelend en na de 30ste keer zul je waarschijnlijk de neiging hebben om je snijplanken uit het raam te gooien.

Wanhoop niet langer want de oplossing is hier: deze stijlvolle keukenstandaard voor je snijplanken. Een sieraad voor je keuken in stemmig wit en blank hout, maar vooral het einde van menig diepgewortelde snijplankfrustratie.


Dit hoogwaardige Japanse product is degelijk en duurzaam vervaardigt. Zelfs de meest robuuste en zware snijplank houdt deze standaard moeiteloos in bedwang. Je keuken zal nooit meer opgeschrikt worden door een doffe klap op je werkblad. Geniet van deze elegante eyecatcher en ervaar de functionaliteit van dit Japanse design in optima forma!

 

Sicco Wijers

Stagiair Jamie magazine
Toon alle blogs (6)

Jamie's bakbox
Verwen al je lieve vrienden en familie met zelfgebakken lekkernijen! Deze bakbox is om te smullen! Benieuwd naar alle producten en verhalen? klik hieronder voor meer informatie per product: 1.Leev biologische mix voor spelt wortelcake 2.... Lees verder
Feel good met Vichy
Jamie Oliver en Vichy 'Slow Âge' hebben de handen ineengeslagen om de boodschap van een bewuste eet- & levensstijl te vertellen.   Lees meer Lees verder
Related Blog