Keukenhulpje - Notitieboek

31 aug 2016 0 997

klik om een oordeel te geven!
Ken je dat gevoel? Je gaat bij iemand eten en vindt het recept zo lekker dat je het op een briefje schrijft. Eenmaal thuisgekomen beland het briefje in een lade, waarna je het in een spontane opruimbui per ongeluk weggooit. Dag recept!

Gelukkig hebben we daarvoor deze oplossing: plak of schrijf bij thuiskomst je recept op in deze fijne kookschriftjes. Leg hem bij je andere kookboeken, zodat je nooit meer hoeft te zoeken!

De (kook)schriftjes zijn verkrijgbaar verschillende kleurrijke illustraties met flamengo (rechts) of helikonia (links). Beiden zijn in A5 formaat, hebben 64 gelineerde pagina's en zijn voor een zacht prijsje (€ 3,90) te koop in onze shop. Het ideale cadeautje voor iemand graag aantekeningen maakt, of gewoon voor jezelf.

flamenco schrift
 

helikonia schift
 

Marieke Verdenius
Amsterdam
(web)redacteur Jamie magazine
Toon alle blogs (116)

Ontvang gratis een CoolBest smoothie-receptenboek!
Laat je adresgegevens achter en ontvang het boek thuis! Meer informatie Lees verder
Win een reis voor 2 personen naar Bordeaux en vele andere fantastische prijzen
Barton & Guestier maakt Franse wijnen toegankelijk door uit bekende wijnstreken de beste wijnen te selecteren, die het typische karakter weerspiegelen van het gebied. Dit jaar bestaat Barton & Guestier 125 jaar en omdat te vieren zijn we samen... Lees verder
Related Blog