Keukenhulpje - Dienblad hibiscus

15 aug 2016 0 498

klik om een oordeel te geven!
Leuke, handige accessoires voor in je keuken, ik zelf kan er geen genoeg van krijgen. Bakjes, kommen, leuke lepels zijn wat mij betreft de ideale cadeau’s waar je niet alleen anderen, maar ook jezelf blij mee maakt.

Dit vrolijke dienblad van het Duitse merk Cedon is daar een goed voorbeeld van. Je kunt het gewoon niet laten liggen! Serveer er ontbijtjes op bed mee voor je geliefde, deel er glazen limonade, smoothies en cocktails mee uit tijdens (kinder)feestjes of zet ‘m op tafel gevuld met sandwiches, borrelhapjes of andere snacks.

Het materiaal van dit dienblad is melamine en de afmeting is 35,5 x 25 cm, dus hij is licht van gewicht en je kunt er flink wat op kwijt!

Het schoonmaken van de dienblad met vrolijk hibiscuspatroon is ook nog eens zo gepiept, maar stop ‘m niet in de afwasmachine, want dat vind hij niet prettig. Simpel afnemen met een doekje is voldoende.
 
Bestel dit ideale keukenhulpje nu in de shop van Jamie magazine voor nog geen vijftien euro en verras een vriend(in) of jezelf er mee.

Marieke Verdenius
Amsterdam
(web)redacteur Jamie magazine
Toon alle blogs (116)

Jamie's bakbox
Verwen al je lieve vrienden en familie met zelfgebakken lekkernijen! Deze bakbox is om te smullen! Benieuwd naar alle producten en verhalen? klik hieronder voor meer informatie per product: 1.Leev biologische mix voor spelt wortelcake 2.... Lees verder
Feel good met Vichy
Jamie Oliver en Vichy 'Slow Âge' hebben de handen ineengeslagen om de boodschap van een bewuste eet- & levensstijl te vertellen.   Lees meer Lees verder
Related Blog