Vier het feest mee en trakteer jezelf

8 nummers Jamie magazine voor maar € 25,-


Het 25e nummer van Jamie magazine is verschenen. Vier het feest mee en trakteer jezelf op 8 nummers Jamie magazine voor maar € 25,- (i.p.v. € 46,95). 
Als eerste editie ontvang je begin september het nazomernummer!Met Jamie magazine haal je 8 keer per jaar een lekker dik magazine in huis. Met de beste ingredienten voor verrassende recepten en smaakmakende reportages over de mooiste culinaire plekken ter wereld. Maar ook is er aandacht voor Jamie Oliver's Food Revolution: zijn maatschappelijke projecten en zijn missie om iedereen te laten ontdekken hoe lekker gezond eten is.


Je ontvangt een jaar lang (8 nummers) Jamie magazine. Een abonnement wordt tot wederopzegging aangegaan (tenzij anders vermeld) en ten minste voor de vermelde periode. Het abonnement kan na deze periode elke drie maanden opgezegd worden. Opzeggen kan telefonisch, schriftelijk of per mail via de lezersservice. Actie is geldig t/m 31 augustus 2014 en zolang de voorraad strekt. Voor verzending buiten Nederland of België gelden andere tarieven. Ben je woonachtig buiten Nederland of België? Dan is het helaas niet mogelijk om een abonnement met een cadeau af te sluiten. Wel kun je kiezen voor het kortingsabonnement en komt het eerst volgende nummer zo snel mogelijk naar je toe.