Rens Kroes
Om dit artikel te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren

12/2014
22 dec 2014 1 13473
Ze groeide op in Fryslân en voedde haar healthy lifestyle met de hipste trends uit New York. Nu woont Rens Kroes in Amsterdam en overtuigt ze heel Nederland met haar killer body en positieve vibe om gezond te eten. Vanaf nu doet ze dat ook in Jamie magazine.

Gezonder eten - we kunnen het, vindt Rens Kroes. Haar succesvolle boek ‘Power food’ laat zien dat eten zonder tarwe, weinig zuivel en geen suiker heel lekker kan zijn. Rens: ‘Ik kijk graag naar 24Kitchen. Ik krijg altijd veel trek van de manier waarop Jamie Oliver vertelt over eten. Dan heb ik meteen zin om in de keuken te staan.’ Het liefste maakt Rens daar gezonde versies van ongezonde gerechten.

Lees in het Licht & Lekker nummer (29) van Jamie magazine een interview met Miss Kroes en lees in Jamie magazine haar columns. Naast healthy recepten geeft Rens je een kijkje in haar privéleven (én keuken) en vertelt ze je wat goed voor je is. Daarnaast houdt ze je op de hoogte van haar laatste culi ontdekkingen en vertelt ze wat er gaande is op het gebied van (gezond) eten!

2014
  • Het eerste boek van Rens verschijnt, genaamd 'Powerfood'

2015
Maak eens deze boerenkoolchips, simpele misosoep of regenboogijsjes volgens recept van Rens Kroes.

Deel Artikel
Bewaar artikel
Om dit artikel te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren


  • Reageren

    Verzenden
Vrienden

Meer Vrienden