Anna Jones
Om dit artikel te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren

11/2014
10 nov 2014 0 1884
Anna Jones schrijft haar eigen recepten, doet foodstyling én eet alles op – zolang het maar vegetarisch is. Ooit begon ze als een van Jamie Olivers’ eerste studenten van Fifteen in Londen en werkt ze nog steeds voor Jamie magazine als foodstilist.
 
In haar allereerste solo boek  ‘Een Nieuwe Kijk Op Eten’ laat ze met meer dan 200 vega recepten zien dat je elke dag heel gevarieerd kunt eten zonder vlees of vis. Daarnaast geeft deze jonge chef-kok, foodstilist en auteur allerlei tips en inspiratie voor het perfect samenstellen van je maaltijd. 

In januari 2016 verschijnt Anna's tweede boek genaamd 'Een nieuwe manier van koken'. In ons 39e nummer, dat januari 2016 verschijnt, vind je een exclusieve voorpublicatie.

Anna Jones is ook te zien op Jamie Olivers Foodtube. Bekijk deze video waar Anna een glutenvrije pizza maakt
 

Wil je ook de recepten van Anna Jones maken? Klik op de links hieronder:

Warme salade met boerenkool & kokos
Kweeperensalade & karameldressing
Bananenpannen koekjes met bessen
Zoete aardappels met avocado & limoen
Regenboogpastei met groente

 

Deel Artikel
Bewaar artikel
Om dit artikel te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren


  • Reageren

    Verzenden




Vrienden

Meer Vrienden