Jools Oliver duikt ook de keuken in
Om dit artikel te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren

36/2015
23 sep 2015 2 4299
Dat in huize Oliver veel gekookt wordt staat als een paal boven water. Jamie Oliver betrekt zijn gezin sinds jaar en dag in de keuken. Dat ook zijn vrouw Jools graag eten klaar maakt voor haar gezin was minder bekend. Sinds kort bereidt zij familierecepten voor het grotere publiek, je kunt haar recepten en tips volgen via het Food Tube kanaal van haar hubby. Kijk mee achter de schermen in huize Oliver.

Terwijl Jools meestal het liefst uit de schijnwerpers blijft, speelt ze wel de hoofdrol op Jamie’s YouTube kanaal ‘Family Food Tube’ – samen met vrienden als Gennaro Contaldo en Michela Chiappa, moeder van twee kinderen. Ze geven tips en recepten, en laten kijkers zien hoe ze eenvoudige, gezonde en snelle gerechten kunnen maken waar kinderen dol op zijn.

 ‘Het is een geweldige manier om aan info te komen,’ zegt Jools. ‘Door een video te volgen, zie je pas hoe simpel het is om een recept zelf thuis te maken.’ Naast maaltijden voor het hele gezin voorziet ze kersverse ouders van ideeën voor babyvoedsel.

Jools, die samen met Jamie Oliver vier kinderen van verschillende leeftijden heeft, weet hoe ze de rust bewaart aan de eettafel. ‘Ik maak altijd voor iedereen hetzelfde, gebruik gezonde ingrediënten, en niet te veel door elkaar, zodat de kids proeven wat ze zien.' Zo is haar meeneemontbijt een van haar favoriete gerechten: ‘Dit supersimpele ontbijt doe ik in plastic bakjes. De meiden kunnen het dan op weg naar school opeten als we haast hebben of vroeg aan de dag beginnen.'

Hou Family Food Tube in de gaten voor meer familie recepten van de Olivers.


Deel Artikel
Bewaar artikel
Om dit artikel te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren

    Vrienden

    Meer Vrienden
    WIN: 'De groene keuken'

    Maak kans op een exemplaar van dit nieuwe boek vol veggie en vegan recepten voor elke dag.