Jamie jaar abonnement


Probeer hier maar eens vanaf te blijven.

Met Jamie magazine haal je 8 keer per jaar een lekker dik magazine in huis. Met de beste ingredienten voor verrassende recepten en smaakmakende reportages over de mooiste culinaire plekken ter wereld. Maar ook is er aandacht voor Jamie Oliver's Food Revolution: zijn maatschappelijke projecten en zijn missie om iedereen te laten ontdekken hoe lekker gezond eten is. 

Trek in Jamie magazine?

Bestel nu een 8-gangen abonnement op Jamie magazine voor slechts € 44,95 euro. Ontvang bovendien gratis een van de onderstaande cadeaus:

- De streken van twee gulzige Italianen (t.w.v. € 24,95)
- Reis om de wereld in 80 gerechten (t.w.v. € 24,95)
- Te gast bij Jamie (t.w.v. € 34,95)


De streken van twee gulzige Italianen
De streken van twee gulzige Italianen is een culinaire ontdekkingstocht naar de verschillende gebieden van Italië: de bergen, de kust, de rivieren en vlakten. Het boek is geschreven met veel liefde, passie en kennis van het land, de mensen en de producten. Met ruim 80 heerlijke, regionale recepten en prachtige food- en reisfotografie. Een must-have voor elke Italië liefhebber.


Let op! De streken van twee gulzige Italianen verschijnt eind september
Reis om de wereld in 80 gerechten
De mooiste creaties van 's werelds grootste chef-koks, gefotografeerd door de culinaire topfotograaf David Lostus. Dat is het beste recept voor een kookboek waarop je nooit uitgekeken raakt. In zijn nieuwste boek Reis om de wereld in 80 gerechten neem David Loftus ons mee in de voetsporen vcan Jules Vernes door Europa, het Midden-Oosten, Azie en Amerika. Een oogstrelendkookboek met 80 wereldgerechten van onder anderen: Nigella Lawson, Heston Blumenthal, Rachel Khoo en natuurlijk Jamie Oliver die ook het voorwoord heeft geschreven.
Te gast bij Jamie
Jamie Oliver groeide op in een dorp in Essex, waar hij leerde koken in de pub van zijn ouders. In zijn nieuwste boek keert hij terug naar de basis. Te gast bij Jamie bevat meer dan 130 persoonlijke favorieten uit de hedendaagse Britse keuken: klassiekers, maar ook gerechten die zijn beïnvloed door alle smaken, geuren en kleuren die de afgelopen decennia hun intrede hebben gedaan in het Verenigd Koninkrijk. En altijd met de bekende Jamie-twist!Je ontvangt een jaar lang (8 nummers) Jamie magazine. Een abonnement wordt tot wederopzegging aangegaan (tenzij anders vermeld) en ten minste voor de vermelde periode. Het abonnement kan na deze periode per maand opgezegd worden. Opzeggen kan telefonisch, schriftelijk of per mail via de lezersservice. Actie geldt zolang de voorraad strekt. Voor verzending buiten Nederland of Belgie gelden andere tarieven.